Dags för hemtenta....

Jaha, då var det dags alltså...nu ska man börja på sin första hemtenta och det känns sådär. Jag är inte alls sugen egentligen, mest för att det känns som att det kommer att bli jättesvårt att använda kurslitteraturen och anteckningarna. Har skummat igenom det lite smått nu och hittar verkligen inget som typ passar in. Egentligen är inte frågorna så svåra i sig, men problemet är att vi inte riktigt diskuterat det. Så har sjukt svårt för att komma igång...men antar att det bara är att ta tag i det *suck*

Har i alla fall kollat in lite mer Melodifestivalen 2009 ni nu och man hade ju rätt angående sina artister igår *haha* Och även lite andra namn har nu dykt upp som Agnes, Jennifer Brown, LasseStefanz, Martin Stenmarck, Lili & Susie, Linda Bengtzing och Amy Diamond bara för att nämna några.

Undrar vilka jokrarna blir?!?! Alltid lika spännande även om vissa alltid är ngt av en besvikelse *suck* Menmen och vem som ska bli den nya programledaren?!? Kommer att sakna Luuk så mkt...han var ju bäst liksom. Snackades ngt om att vissa tyckte at det var Carlolas tur men då kan de ju lika gärna skita i hela tävlingen. Drygare människa att lyssna på finns ju inte och inte fan ska Melodifestivalen bli en gudstjänst liksom???? ALDRIG!!!!

Nä, måste börja skriva nu....
Höres sen när jag är deppig och trött på skiten ;-)

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0