Vill bara lägga mig...

Har kommit en från skolan och den sista träffen med Bertil. Har idag haft debatt och sa inte så mkt men var svart att lägga sig i när det var helklass och ämnet hela tiden hoppade. Så fort man ville tillägga ngt så han talaren som fick ordet innan en bytt ämne och då var det bara att ta ner handen igen. Blev så hackigt....hade varit mkt bättre i mindre grupper eller i alla fall i helklass. Menmen, är som sagt hemtentan betyget kommer att byggas på så det är ju bara till att få till en bra sådan!!!

Mår just nu sjukt illa så ska bara få igång nerladdnigen av mina serier och sen blir det sängen. Började må illa sista halvtimmen på debatten och nu har det bara blivit värre. Har som sagt inte tid att bli sjuk...har en hemtenat som ska skrivas och hur kul är det att hålla på med den om man ska må såhär illa och på fredag är det som sagt Markus Krunegård.

Nopp...ska ska krypa ner och vakna frisk. Tror även att jag ska åka hem till Emmaljunga ikväll måste nämligen städa folketshus innan fredag så lika bra att få det gjort tidigt imorgon så att man sedan kan åka hem och börja skriva....

Kram på er så länge...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0