Haha...allvarligt talat :P

Är en duktig flicka idag...läser lite, tittar på tv, läser, skickar lite sms och läser. Vågar påstå att jag är ganska duktig idag ;) Är inne på det sista kapitlet just nu och måste erkänna att boken har sina extremt ROLIGA stunder. Boken är väldigt lättlast egentligen, de sista kapitlerna är lite krångliga dock. Föreläsaren hann inte gå igenom detta så noga och i boken blir det lite rörigt...menmen ska väl gå!

Måste bara skriva ner lite av citaten från boken...som sagt den har verkligen sina roliga stunder :P:P:P

"Som alla vet används snäckor som betalningsmedel på den västra sidan av ön. På den östra sidan har man sedan en tid tillbaka börjat använda små sköldpaddor som betalningsmedel. Du och din vän är överens om att sköldpaddor inte är det mest lämpliga betalningsmedlet, men de gör som de vill på den östra sidan."

Och visst hade de rätt, för senare får sköldpaddorna ungar och folket på den östra sidan blr överlyckliga då de tror att de blivit rika. Men icke!!! Då sker ju en inflation *haha*

"Hela tiden hotar de andra att ta dina kunder ifrån dig. Din vän håller med och erkänner att skälet till att hon har det lite lugnare förmodlingen är att hon är lite speciell."

"Men när du tittar lite närmare ser ni att de som ligger och solar ser ledsna ut. Som statsminister är du mån om dina undersåtar och du går runt och frågar vad som är fel"

"Kaptenen blänger på dig och din vän, reser sig, går bort till bestättningen och ryter åt dem att sluta bråka. Alla tystnar. Kaptenen pekar på dig och din vän och berättar att det var ni som satte griller i huvudet på honom...."

I min värld är i alla fall allt detta ganska kul...Speciellt när det är en bok som används som kurslitteratur på högskolan :D

Inte mkt kvar nu...ska bara läsa klart boken och sedan är det slut pluggat för idag *wohoo*

Kram


Kommentarer
Postat av: fine

men vad ÄR det du pluggar egentligen vännen?? :D

2008-09-18 @ 00:11:54
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0